İçeriğe geç

En Sevilen Isim Nedir

Türkiyede 1. sırada hangi isim var?

Keyifli okumalar! Türkiye’de kadınların en çok kullandığı isim 2,6 milyon kişiyle Fatma oldu. Tabloyu görmek için tıklayın. Türkiye’nin tamamında erkeklerin en çok kullandığı isim 2,7 milyon kişiyle Mehmet oldu.

En popüler ismi nedir?

Mohammed, Mohammed veya Mohammad gibi farklı yazım biçimleri olmasına rağmen dünyadaki en popüler isim olarak kabul edilir. İlk sıradaki yerini koruyan Mohammed ismini, Noah takip etti.

En popüler kız ismi ne?

Tüm zamanların en popüler isimlerinden biri olan “Zeynep” 2011-2017 döneminde zirvedeki yerini korurken, “Elif” ikinci sırada yer aldı. Yıldan yıla değişmekle birlikte bu dönemde en popüler kız isimleri “Ecrin, Hiranur, Nisanur, Defne, Yağmur, Miray, Ebrar, Zehra ve Azra” oldu.

En popüler erkek ismi ne?

Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) istatistiklerine göre, Türkiye’de son zamanlarda doğan erkek bebekler için en popüler isimler Yusuf, Eymen ve Miraç isimleridir. Bu isimlere ek olarak, Ömer Asaf, Ömer, Mustafa, Kerem, Miran, Hamza ve Emir erkek çocukları için en popüler trend isimler arasındadır.

Türkiyede tek isim var mı?

Türkiye’de geçen yıl yaklaşık 1 milyon bebek doğdu. En yaygın bebek isimleri Yusuf, Eymen, Zeynep ve Elif iken, Türkiye’de Mürinşah, Hörem ve Femedi gibi isimler sadece bir kişide bulunuyor.

En çok isim hangisi?

2021 istatistiklerinde bebeklerde en çok erkek ismi Yusuf, kız ismi ise Zeynep oldu. 2021 yılında 1 milyon 47.000 975 bebek dünyaya geldi.

Dünyanın en güzel kızı adı nedir?

Fransız modelin sosyal medyada paylaştığı son pozları büyük bir coşkuyla karşılandı. Thylane Blondeau, henüz altı yaşındayken “dünyanın en güzel kızı” unvanına layık görüldü. İlk kez dört yaşındayken bir defilede yer alan ve altı yaşındayken Vogue dergisine poz veren Fransız model şu anda 21 yaşında.

En nadir isim nedir kız?

Daha az tercih edilen nadir kız isimlerinden bazıları şunlardır: Ayende, Aygen, Belur, Canel, Çilay, Dildar, İzem, Erna, Hera, Kayra, Lema, Leyal, Mehir, Özün, Peyda, Selis, Saye, Vira. Bu isimler bazılarına hoş gelse de yaygın olmadıkları için bazılarına garip gelebilir.

Ay parçası hangi isim?

Mahr: Ay parçası. Moonlight: Ay ışığı, dolunay. Mehveş: Ay kadar güzel bir kadın. Melda: İnce ve taze vücut.

Prenses anlamına gelen isim nedir?

BANU: prenses; hanım.

K ile kız ismi var mı?

J harfinden sonra ve L harfinden önce gelen K, alfabemizin 14. harfidir. K harfiyle başlayan en popüler erkek isimleri arasında Kemal, Kerim Kasım ve Kamil yer almaktadır. K harfiyle başlayan en popüler kız isimleri ise Kerime ve Kader’dir.

Hangi isimler zeki olur kız?

Büşra, Kübra, Ayla, Aycan, Müjde, Müge, Azra, Bennu, Bilge, Aybike, Ceren, Derya, Nesrin, Devin, Dilber, Feyza, Gonca, Işıltı, İpek, İrem, İzel, Meltem, Kıvılcım, Meryem, Nihan, Neşe, Rabia, Öznur, Serpil, Saba, Türkü, Tilbe, Yeşim, Duru gibi isimler kızları şık gösteren isimlere örnektir.

Türkiyede 1. sıradaki isim nedir?

Bu yıl erkeklerde Alparslan, kızlarda ise Zeynep ilk sırada yer aldı. Geçtiğimiz yıl Zeynep ismi 8 bin 870 bebeğe verildi. Ayrıca 6 bin 854 bebeğe Defne, 6 bin 833 bebeğe ise Asel ismi verildi. Kız bebeklerde ise Zeynep, Defne ve Asel isimlerini sırasıyla Zümra, Elif, Asya, Azra, Nehir, Eylül ve Ecrin isimleri takip etti.

Dünyanın en popüler ismi ne?

Paylaş! 29.946.427 kişi Jose ismini kullanıyor. 26.397.029 kişi Muhammad ismini kullanıyor. 24.517.684 kişi Mohamed ismini kullanıyor.

Y ile isim ne var?

YYAFESNAH’ın üçüncü oğlu YİĞİTGüçlü, cesur, kahraman, alpYURDAHANÜlkenin hakimi olanYUSASavunmacı, cesur, yiğitYUSUFSüleyman Peygamber’in oğlu32 satır daha

Türkiye’de en çok hangi isim var 2024?

Türkiye İstatistik Kurumu’na (TÜİK) göre 2024’te en çok konuşulan isimler arasında “Zeynep” ve “Yusuf” ilk sırada yer aldı.

Türkiye’nin en büyük ismi nedir?

Denizli’de yaşayan ve Türkiye’nin en uzun ismine sahip olan 38 yaşındaki Haşim Ahmet Abdulbaki Buğra Bahadır Nebioğulları, 10 yaşındaki kızına 43 harften oluşan Türkiye’nin en uzun ismini verdi.

Türkiye’de en çok sevilen isim nedir?

Türkiye’de en popüler isimler açıklandı. Bu yıl en popüler isim erkek çocuklarında Alparslan, kız çocuklarında ise Asel oldu… Yusuf ve Zeynep ikinci sırada yer aldı. En popüler isimlerin yanı sıra açıklanan listede sadece bebeğe verilen isimler de yer alıyor.

Türkiye’de en az isim nedir?

En az kullanılan isim ise Zemheri’dir. “Kışın en sert zamanı, karanlık kış” anlamına gelen zemheri kelimesini isim olarak kullanan kişi sayısı sadece 3’tür. Zemheri ismi sadece erkeklere verilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Ukraynalı Escort