İçeriğe geç

Odabaşı Sahibi Kim

Odabaşı ailesi nereli?

Annesi Nadire Odabaşı, babası Abdurrahman Odabaşı’dır. Doğumundan bir süre sonra ailesiyle birlikte İstanbul’a yerleşmiş olsa da; babasının Şanlıurfa ve Siverek’teki arazilerini ele geçirmek zorunda kaldığı için “zor şartlarda yaşadığını” belirttiği Siverek’e geri dönmüştür.

Yılmaz Odabaşı hangi örgüt?

Yılın Şiiri Ödülü, 1999’da İsveç PEN’inin Onursal Üyelik Ödülü. 2000’den beri ödül törenlerine katılmıyor ve hiçbir yarışmanın seçici kurulunda yer almıyor. 2004’ten beri dergilerde mümkün olduğunca az yazıyor. Yılmaz Odabaşı, Mesam üyesi ve Nâzım Hikmet Vakfı yönetim kurulu üyesidir.

Murat Odabaşı kimdir?

1976 doğumlu. İlk ve orta öğrenimini İzmit’te, üniversite öğrenimini ise ODTÜ İşletme Bölümü’nde tamamladı. Tübitak ve Vestel’de çeşitli görevlerde bulundu. Şu anda Fortis Bilgi Sistemleri’nde yönetici olarak çalışmaktadır.

Yılmaz Odabaşı kimdir, nerelidir?

1962 yılında Diyarbakır’da doğdu. Öğretmen bir ailenin ilk çocuğudur. İlköğrenimini Diyarbakır, Ankara ve Gaziantep’te, ortaöğrenimini ise Diyarbakır Lisesi’nde tamamladı. 12 Eylül 1980’de tutuklanınca İzmir Hukuk Fakültesi’ndeki eğitimine devam edemedi.

Yakup Odabaşı hangi partiden?

Cumhuriyet Halk PartisiYakup Odabaşı / Parti

Yakup Odabaşı’nın babası kimdir?

Abdurrahman Odabaşı (1924, Siverek – 7 Ağustos 2002) Türk siyasetçidir. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 11. döneminde Şanlıurfa Cumhuriyet Halk Partisi’nde milletvekilliği yapmıştır.

Hayati Odabaşı nereli?

1958 yılında Çankırı’da doğdu.

Yakarım Geceleri kimin şiiri?

Bir süre Ahmet Kaya’yla birlikte çalışan Odabaşı, başta Ahmet Kaya (“Geceleri Yakarım”, “Diyarbakır Hasreti”, “Dağlarda Ölmek İstiyorum”), Onur Akın, Edip Akbayram olmak üzere kırk kadar şiir yazdı. , Grup Yorum, İlkay Akkaya ve Ferhat Tunç, Sevcan Orhan, Suavi, Hayko Cepkin gibi besteci-yorumcular tarafından okundu.

Murat Özel kimdir?

Yüksek lisans ve doktorasını Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde İslam felsefesi ve tasavvuf alanında tamamladı. Halen İstanbul Medeniyet Üniversitesi İslam Araştırmaları Fakültesi’nde öğretim üyesi olarak görev yapan Özel, aynı zamanda Finally Dergisi’nin genel yayın yönetmenliğini de yürütüyor.

Murat Hoşgör kimdir?

Maltepe Üniversitesi’nde işletme alanında doktora yapan Hoşgör, Toshiba’da stratejik pazarlama yöneticisi, Vaillant’ta marka yöneticisi olmak üzere çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren küresel şirketlerde yöneticilik pozisyonlarında çalıştı. Hoşgör, ileri düzeyde İngilizce, Rusça, Arnavutça ve Özbekçe biliyor.

Ayşe Odabaşı kimdir?

2007 yılında Anadolu Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. İlk çalışma yeri İstanbul ili Bağcılar ilçesidir. Daha sonra Bursa’da çeşitli okullarda çalıştı. Osmangazi İMKB Kız Meslek Lisesi’nde çalıştıktan sonra Haziran 2017’de okulumuza atandı.

Diyarbakır Odabaşı kimdir?

Ayşe Odabaşı, mesleki kariyerinde başarılı bir makine mühendisi olarak tanınıyordu. Odabaşı, sekiz gün önce disk ameliyatı için Diyarbakır’daki özel bir hastaneye kaldırıldı. 48 yaşındaki mühendis, ameliyattan sonra sağlıklı kabul edildi ve evine gönderildi.

Türk konut kimin?

Türk EviGenel bilgiler20 Eylül 2021’de açılıyorMaliyet 291 milyon ABD dolarıSahibiTürkiye CumhuriyetiYükseklik171 m22 ek satır

Hayati Odabaşı nereli?

1958 yılında Çankırı’da doğdu.

Mustafa Odabaşı nereli?

MUSTAFA ODABAŞI KİMDİR? 1964 yılında Diyarbakır’ın Çermik ilçesinin İncili köyünde doğdu. 1972 yılında Bağlar Nükhet ve Coşkun ilkokullarında okula başlayan Odabaşı, 1989 yılında Atatürk Lisesi ve Ziya Gökalp Lisesi ile Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu.

Ayşe Odabaşı kimdir, nerelidir?

Ayşe Odabaşı – Öğretmen. 2007 yılında Anadolu Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. İlk çalışma yeri İstanbul ili Bağcılar ilçesiydi. Daha sonra Bursa’da çeşitli okullarda çalıştı.

Mehmet Odabaşı kimdir?

1975 yılında Sivas’ta doğan Mehmet Odabaşı, 1998 yılında Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden mezun oldu. 2005 yılında aynı üniversitenin Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde İslam Hukuku alanında yüksek lisans yaptı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir