İçeriğe geç

Alcar Hisse Cezası Ne Zaman Bitiyor

Akenerji hisse cezası ne zaman bitiyor?

Akenerji’ye ilişkin yapılan açıklamada, “Sermaye Piyasası Kurulu kararıyla uygulamaya konulan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında, AKENR.E payında brüt takas, vadeli işlemlerden (seans başı) vadeli işlemlere (seans sonu) kadar yapılmaktadır.

ALCAR en yüksek kaçı gördü?

ALCAR, 7 Mart 2024’te 1.939,0 TL fiyatıyla tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı ve tüm zamanların en düşük seviyesi 0 oldu.

ATP hisse cezası ne zaman bitiyor?

Bu durumda ATATP hisse cezası 11 Ocak 2024 tarihli toplantıyla sona erecektir.

Kent hisse ceza ne zaman bitiyor?

EYLEMLERİN UYGULANMASI İÇİN SON TARİHTİR.

Akenerji yasaklandı mı?

Borsa İstanbul, Sermaye Piyasası Kurulu’nun (SPK) kararı uyarınca, Ufuk Yatırım ve Yönetim AŞ ile Akenerji Elektrik Üretim AŞ’ye brüt tazminat tedbiri ve kredi işlem yasağı uygulandığını duyurdu.

Akenerji neden zarar etti?

Akenerji, 2017’nin ilk çeyreğinde finansman maliyetlerinin artması nedeniyle 152 milyon TL net zarar kaydetti.

ALCAR hisse sahibi kimdir?

Alarko Carrier Sanayi ve Ticaret A.Ş. (ALCAR) Şirket BilgileriOrtağın Adı ve Soyadı/Şirket AdıSermayedeki PayıSermayedeki Payı (%)İZZET GARİH802.6567,43VEDAT AKSEL ALATON647.7556,00LEYLA ALATON670.4516,21DALİA GARİH591.

ALCAR ne zaman halka arz oldu?

GünlükŞirket adıALARKO CARRIER SANAYİ VE TİCARET A.Ş.Şirket koduALCARKeratif sermayesi10800000Halka arz tarihi27.01.1992İlk işlem tarihi27.01.1992

ALCAR ne zaman temettü verecek?

Alarko Carrier, 14 Nisan seans sonuna kadar portföyünde ALCAR hissesi bulunduran tüm yatırımcılara hisse başına 7,50 TL net temettü ödeyecek. Temettü ödemesi dağıtım tarihinde (17 Nisan 2023) “satın alma gücü” olarak kullanıcı hesaplarına aktarılacak.

ATP cezası nedir?

ATP Anlaşması’nın kendisi cezai yaptırımlar öngörmemektedir. ATP, en az iki sözleşmeci devlette hava taşımacılığı dışındaki taşımacılık operasyonları için geçerlidir.

Bayrağın hisse cezası ne zaman bitiyor?

(BAYRK) hisseleri vadeli işlemlerden (seans başlangıcı) vadeli işlemlere (seans sonu) kadar olan emir paketi ölçüsü ile işlem görmektedir. Bu durumda Bayrak hissesi cezası 29 Ocak 2024 seansı ile sona erecektir.

Odine cezası ne zaman bitiyor?

#VBTS kapsamında kredi işlem yasağı bulunan #agrot #vrgyo ve #odine’de kredi işlemlerindeki blokaj süresi seans sonu (Salı) itibarıyla sona eriyor.

Samat hisse cezası ne zaman bitiyor?

Tedbirlerin uygulanması için son tarih ‘dir.

Kent Gıda İsrail malı mı?

1989 yılında Çoban ailesi tarafından Gaziantep’te kurulan Şölen, İsrailli bir şirket değildir. Kent Şeker’in sahibi kimdir? İstanbul merkezli Kent Gıda, Türkiye’nin en büyük sakız, şekerleme, şekerleme, lolipop, draje, çikolata ve bisküvi şirketlerinden biridir.

Burva cezası ne zaman bitiyor?

BİST’ten KAP’a yapılan açıklamada, “Sermaye Piyasası Kurulu kararıyla uygulamaya konulan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında, BURVA.E ve INGRM.E paylarında vadeli işlemlerden (seans başı) vadeli işlemlere (seans sonu) kadar brüt takas işlemi yapılacaktır.

Tedbirli hisse ne zaman satılır?

Brüt hesaplaşma eylemi: Satış bir gün sonrasına kadar (T+1) gerçekleşemez ve brüt hesaplaşmadaki hisseler aynı gün işlem göremez. Satılan hisse tutarının aynı gün satın alınabilir hale geldiği bir hisse, brüt hesaplaşmaya tabi olur, ancak bir gün sonrasına kadar (T+1).

AKENR hisse en yüksek kaçı gördü?

Hisse senedi fiyatları nelerdir? AKENR, 18 Nisan 2024’te 28,68 TRY ile tüm zamanların en yüksek seviyesine ve 27 Haziran 2006’da 0,43 TRY ile tüm zamanların en düşük seviyesine ulaştı. Daha fazla fiyat dinamiği için AKENR grafiğine bakın.

Ak enerjide ne oluyor?

Türkiye’de otoprodüktör grubu olarak kurulan ilk elektrik üretim şirketi olan Akenerji, sektörde 30 yılı aşkın deneyime sahip, hem enerji toptan satışı hem de elektrik üretimi alanında faaliyet gösteren entegre bir enerji şirketidir.

Avtur hisse cezası ne zaman bitiyor?

Tedbirlerin uygulanması için son tarih ‘dir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Ukraynalı Escort