İçeriğe geç

Ethem Sancak Hangi Şirketlerin Sahibi

Sancak grubu kimin?

2011 yılında Haydar Sancak ve Suat Sancak, ortaklıklarını Alliance Boots’a devretti ve kardeşleri Merhem Sancak, Ekrem Sancak, Necat Sancak ve Fuat Sancak ile birlikte Sancak Yatırım’ı kurdu.

Ethem Sancak hangi kanalın sahibi?

24 TV, Ethem Sancak’ın sahibi olduğu TürkMedya bünyesinde yer alan bir Türk ulusal televizyon kanalı olup 24 Ocak 2007 tarihinde İstanbul’da yayına başlamıştır.

Hedef ecza deposunun sahibi kimdir?

Tarih. 1987 yılında işadamı Ethem Sancak, Es Ecza Deposu’nu kurdu. Es Ecza Deposu, 1993 yılında Hedef Ecza Deposu’na dönüştürülerek Türkiye’nin tüm bölgelerinde faaliyet göstermeye başlamıştır.

Murat Sancak hangi holding?

MT Group, 2005 yılında Türkiye’nin önde gelen iş adamlarından Murat Sancak tarafından kuruldu. Ana faaliyet alanları teknoloji, sağlık ve yeni nesil ödeme sistemleri olan MT Group, faaliyet gösterdiği sektörlerde öncü ve pazar lideri olmayı hedefliyor.

Ethem Sancak şu an ne iş yapıyor?

GirişimciEthem Sancak / Meslek

Sancak Holding ne iş yapar?

Hakkımızda. Sağlık, eğitim, enerji, inşaat, gayrimenkul geliştirme, lojistik, tarım ve hayvancılık alanlarında yatırımlar yapan Sancak Grup, faaliyet gösterdiği alanlarda ve farklı sektörlerde yatırım yaparak büyümeyi hedeflemektedir.

360’nın sahibi kim?

360 (TV kanalı)360 TVSahibiÇukurova Holding (2002-2013) TMSF (2013) TürkMedya (2013-günümüz)UnvanAtlas Yayıncılık Tic. A.Ş.Genel Yayın YönetmeniOğuz Altuğ DemirelGörüntü formatı576i (SDTV) 1080i (HDTV)28 satır daha

Star TV’nin yeni sahibi kimdir?

Star TVŞirketiÖzal Holding (1990-1992) Star Medya Grubu (1990-2004) TMSF (2004-2005) Doğan Yayın Holding (2005-2011) Doğuş Yayın Grubu (2011-günümüz)SahibiAhmet Özal (1990-1992) Cem Uzan (1990- 2004) TMSF (2004-2005) Aydın Doğan (2005-2011) Ferit Şahenk (2011-günümüz) UnvanıStar TV Medya Hizmetleri A.Ş.

Ethem Sancak kiminle evli?

Nurten YıldırımEthem Sancak / Eşi

BMC’nin sahibi kimdir?

Ethem Sancak ve Öztürk ailesine ait %50’si şirket hissesi, 22 Haziran 2021 tarihli Ticaret Sicil Gazetesi’nde yayımlandı.

Sancak Ecza Deposu kime ait?

Uzun yıllardır ilaç sektöründe ecza deposu olarak faaliyet gösteren iş adamı Ethem Sancak, bir süre önce kurulan Sancak Ecza Deposu’nun KKTC Concorde Luxury Resort’ta düzenlediği eczacı etkinliğinde konuştu.

Hedef Ecza Deposu kime satıldı?

Şirketin yüzde 60’ı İngilizlere devredilirken, Ethem Sancak’ın sorumluluğu devam ediyor. İSTANBUL – British Alliance Boots, Türkiye’nin en büyük ecza depolarından Hedef Alliance A.Ş.’deki hissesini yüzde 50’den yüzde 60’a çıkararak şirketin çoğunluk hissedarı oldu.

Adanademirspor’un sahibi kim?

Murat SancakAdana Demirspor BaşkanÇocuk(lar)6MeslekİşadamıDinİslam8 satır daha

Ethem Sancak ve Murat Sancak akraba mı?

Kişisel hayatı Ethem Sancak evli ve üç çocuk babasıdır. Adana Demirspor kulübünün başkanı Murat Sancak’ın kuzeni ve iş adamı Mesut Sancak’ın ağabeyidir.

Murat Sancak Adana Demirspor’un sahibi mi?

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, sosyal medya platformu X’te yaptığı açıklamalarda kulüple ilgili önemli mesajlar verdi.

Sancaklar Vakfı kime ait?

Sancaklar Vakfı Ülke ekonomisine ticari faaliyetleriyle önemli katkı sağlamanın yanı sıra, yaşamın en temel ihtiyaçları olan eğitim, sağlık ve kültür alanlarında da faydalı olmak isteyen Sancaklar ailesi, 2005 yılında Sancaklar Mektep, Sağlık, Kültür ve Yardımlaşma Vakfı’nı kurmuştur.

Sancak kime ait?

Sancak Inflight Service, tamamen Türk sermayesiyle kurulmuş bir anonim şirkettir. Sancak, Eylül 2010’da Türkiye’deki İstanbul Atatürk ve Antalya Havalimanlarında faaliyete başlamıştır. Günümüzde Sancak Inflight Service, Türkiye’de altı adet son teknoloji mutfağın sahibi ve işletmecisidir.

Sancak Ecza Deposu kime ait?

Uzun yıllardır ilaç sektöründe ecza deposu olarak faaliyet gösteren iş adamı Ethem Sancak, bir süre önce kurulan Sancak Ecza Deposu’nun KKTC Concorde Luxury Resort’ta düzenlediği eczacı etkinliğinde konuştu.

Murat Sancak Adana Demirspor’un sahibi mi?

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, sosyal medya platformu X’te yaptığı açıklamalarda kulüple ilgili önemli mesajlar verdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Ukraynalı Escort